Дмитирушківська сільська рада та виконавчий комітет Дмитрушківської сільської ради, оголошують конкурс на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста фінансового відділу.

Дата: 27.07.2019 12:08
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

  Дмитирушківська сільська рада та виконавчий комітет Дмитрушківської сільської ради, відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошують конкурс на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста фінансового відділу.

Вимоги до кандидатів на посаду:

повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі  в органах місцевого самоврядування або державній службі  на посаді провідного спеціаліста не менше одного року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років. Знання чинного законодавства України, нормативно-правових актів професійного спрямування, державної мови, основних програм роботи на комп’ютері.

   Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради:

-

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу;

заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;

-  

фотокартку розміром 4х6 см;

-

копії документів про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

 

     Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення  на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

         Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, порядку проведення конкурсу надає відділ кадрової роботи та з питань нагород виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради.

    За довідками звертатись за адресою : вул. Петропавлівська,19, с.Дмитрушки Уманського району, Черкаської області,  тел. (04744)96275.

 

 

Оголошення опубліковано в громадсько-політичному тижневику «Уманська зоря» 26 липня 2019 року  № 30 (16997)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора