Дмитрушківська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Дмитрушківської  сільської ради.

Дата: 13.09.2019 14:13
Кількість переглядів: 597

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора

комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту»

Дмитрушківської  сільської ради.

 

   Дмитрушківська  сільська рада, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  ст.212   Закону України «Про культуру» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Дмитрушківської  сільської ради.

      Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають брати участь у конкурсі, подають такі документи:

– заяву про участь у конкурсі;

– згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

– копію документа, що посвідчує особу;

– копії документів про освіту;

– два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми;

– інші документи на розсуд претендента.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: с. Дмитрушки, вул.  Петропавлівська 19,  (відділ  кадрової роботи та з питань нагород  Дмитрушківської сільської ради).

Оголошення опубліковано в громадсько-політичному тижневику «Уманська зоря» 02 версня 2019 року № 37 (17004)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора