Основним завданням Дмитрушківської сільської ради визнано охорону дитинства та захист прав кожної дитини.

Дата: 17.07.2019 15:01
Кількість переглядів: 319

  Основним завданням Дмитрушківської сільської ради  визнано охорону дитинства та захист прав кожної дитини. Особлива увага приділяється категорійним дітям. У 4 населених пунктах нашої громади проживають 6 родин в яких виховуються 10 дітей-сиріт та 5 родин,в яких виховуються 7 дітей позбавлених батьківського піклування.

   На даний час, у тісній співпраці з керівниками старостинських округів,  проводиться аналіз стану проживання та оцінка потреб дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, виявлення і надання допомоги сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини.

  Сьогодні   4     дитини    з Дмитрушківської громади виїхали   на відпочинок до  оздоровчого  табору  "Фортеця - Тур",   в   смт  Сергіївку   Бєлгород – Дністровського  району Одеської  області.  Діти  з  багатодітних    родин  три  тижні відпочиватимуть в дитячому таборі, що   розташований на морському узбережжі.  

   Кошти на  оздоровлення     виділені  з   обласного бюджету, а  організацією    поїздки  займалися  сільський голова  Тетяна Борисівна Шевчук та     відділ  культури, туризму, молоді  та спорту, захисту дітей Дмитрушківської  сільської  ради.

   За   фінансову підтримку,  з питання    підвезення  дітей до  оздоровчого табору   виносимо слова вдячності  сільському голові та депутатському корпусу Дмитрушківської  сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора