12 листопада 2019 року в приміщенні Дмитрушківській сільської ради відбулося друге засідання робочої групи по написанню Стратегії розвитку Дмитрушківської громади на період до 2025 року.

Дата: 13.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 549

 12 листопада 2019 року в приміщенні Дмитрушківській сільської ради відбулося друге засідання робочої групи по написанню Стратегії розвитку Дмитрушківської громади на період до 2025 року.

 

   Під час засідання відбулася презентація та обговорення результатів соціально-економічного  аналізу, та аналіз результатів опитування мешканців та підприємців Дмитрушківської громади.

    Представники Робочої групи спільно з радником з питань регіонального розвитку Черкаського Центру розвитку місцевого самоврядування Григорієм Перервою обговорили  прогнози та сценарій розвитку громади.

    Працюючи в групах вирішили  питання щодо визначення стратегічного бачення Дмитрушківської громади та провели SWOT-аналіз. Визначили сильні та слабкі сторони, можливості та загрози розвитку громади.

     Напрацюванням засідання робочої групи стало узгодження пріоритетних напрямків розвитку у сфері економіки, культури, інфраструктури, формування свідомої та активної громади. Адже саме ці напрямки покликані не лише об’єднати мешканців окремих населених пунктів, а й сформувати з них єдину спільноту, головною метою якої є підвищення рівня своєї спроможності та якості життя.

 

 

        Бачення громади:

       Дмитрушківська об’єднана територіальна громада – квітуча громада Черкащини, до якої ведуть магістральні дороги європейського та державного значення. Громада межує з містом Умань, туристичні шляхи якого вдало пересікаються з туристичними шляхами громади. В населених пунктах громади створені умови для творчої самореалізації, розвитку і підтримки молодих талантів та сучасних творчих колективів.

Дмитрушківська громада – мальовнича, екологічно чиста, оточена лісами, водоймами, багата корисними копалинами , родючими чорноземами та щедрими врожаями. Тут мешкають працьовиті, ініціативні та самореалізовані люди. В громаді розвинені : сільське та лісове господарства з переробкою їх продукції, малий і середній бізнес. Громада характеризується привабливим інвестиційним кліматом, високим рівнем освіти, спорту і дозвілля та  європейськими стандартами життя.

 

     Наш девіз:

 

Всі дороги ведуть в Дмитрушківську громаду.

Ми не мріємо . Ми діємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора