Дмитрушківська громада придбала сучасні меблі для учнів початкових класів, які навчаються згідно стандартів Нової української школи.

Дата: 22.09.2020 13:42
Кількість переглядів: 384

Сучасні учні  вимагають від педагогів більш глибинної підготовки до уроків. Приміщення для таких занять має бути мобільним та технічно обладнаним. Постійно треба зосереджувати свою увагу на досягненні очікуваного результату, щоб не втратити основної ідеї – “здобути нові знання”.

Цьогорічні першокласники почуваються комфортно в своїх кабінетах: нові парти, комп’ютерне обладнання допомагають дітям та вчителям пізнавати нове, проводити цікаві заняття.

В заклади освіти громади для забезпечення НУШ придбано меблі на суму 95 тис. грн. У кожен клас, де навчаються першокласники, закуплено комп’ютерне обладнання (ноутбуки та принтери) на суму 88 тис. грн.

Ми продовжуємо працювати над поновленням матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти громади.

 

Довідково:

Нова українська школа - це назва реформи загальної середньої освіти, яку реалізує Міністерство освіти і науки України. Основною метою реформи є забезпечення цікавого та творчого підходу до навчання для учнів та учениць, що спрямоване на розвиток різноманітних здібностей. Реформу нової української школи запровадили в 2018 році, а відтак учні та учениці українських шкіл йтимуть до нових та сучасно обладнаних класів вже втретє. У цьому навчальному році  вже з 1-3 класи навчатимуться за новою системою.

 

Відділ освіти

Дмитрушківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора