Питання для складання письмового іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади «головний спеціаліст» відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю.

Дата: 25.09.2020 10:45
Кількість переглядів: 608

 Питання для складання письмового іспиту

 кандидатів на заміщення вакантної посади

«головний спеціаліст»  відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю

1. Завдання та повноваження відділу  діловодства, організаційного забезпечення та контролю Дмитрушківської сільської ради  (Положення про відділ діловодства, організаційного забезпечення та контролю Дмитрушківської сільської ради).

2. Бланки документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

3. Вимоги до застосування печаток та штампів (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

4. Датування управлінських документів (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

5. Погодження управлінських документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

6. Затвердження управлінських документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

7. Підписання управлінських документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

8. Загальні вимоги до тексту управлінських документів (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

9. Особливості підготовки  та оформлення  проєктів розпоряджень  з основної діяльності  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

10. Основні вимоги до засвідчення копій та витягів службових документів (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

11. Приймання, первинне опрацювання  документів та їх попередній розгляд (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

12. Вимоги до реєстрації документів (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

13. Організація передачі документів та їх виконання (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

14. Організація контролю за виконанням документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

15. Вимоги до складання номенклатури справ  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

16. Порядок проведення експертизи цінності документів  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

17. Експертиза цінності документів  у діловодстві  (Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях).

18. Загальні вимоги щодо створення документів у Дмитрушківській сільський  раді  (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

19. Вимоги до відмітки про наявність додатків до документа (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

20. Вимоги до оформлення проєктів розпоряджень  з основної діяльності, адміністративно-господарських питань (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

21. Вимоги до оформлення розпоряджень з кадрових питань  (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

22. Вимоги до оформлення розпорядження про внесення змін до розпорядчого документу (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

23. Вимоги до нумерації  розпоряджень (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

24. Вимоги до оформлення протоколів (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

25. Вимоги до оформлення службових листів (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

26. Підготовка документів до засідань колегіальних органів  (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

27. Організація моніторингу виконання  документів  (Інструкція з діловодства у Дмитрушківській сільській раді та її виконавчих органах).

28. Обов'язки органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об'єднань громадян, засобів масової інформації, їх керівників та інших посадових осіб щодо розгляду заяв чи скарг (стаття 19 Закону України «Про звернення громадян»).

29.  Порядок розгляду  заяв (клопотань) та скарг громадян (статті 15.16 Закону України «Про звернення громадян»).  

30. Організація особистого прийому  громадян  (стаття 22  Закону України «Про звернення громадян»).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора