Для перших класів закладів загальної середньої освіти Дмитрушківської сільської ради безоплатно доставлено ігрові набори LEGO Play Box.

Дата: 26.10.2020 13:42
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Для перших класів закладів загальної середньої освіти Дмитрушківської сільської ради, в рамках реалізації Концепції „Нова українська школа" та спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation, безоплатно доставлено ігрові набори LEGO Play Box.

Сьогодні конструктори від LEGO вже сприймаються не тільки як цікава іграшка, якою можна гратися вдома. ЛЕГО – одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини. Основним принципом навчання є принцип „Навчання через дію" — діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. Вчителі вже встигли оцінити позитивний вплив використання LEGO в освітньому процесі.

                Отже, після закінчення канікул першокласники за допомогою конструкторів LEGO  розвиватимуть уяву, дрібну моторику рук, навички критичного мислення, увагу, вміння працювати в групах. Гарний сюрприз чекає на маленьких школярів: змістовні перерви та цікаві уроки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора