Шукаємо сім'ю патронатного вихователя.

Дата: 22.02.2021 14:34
Кількість переглядів: 341

Служба у справах дітей Дмитрушківської сільської ради шукає на території нашої  громади сім'ю, яка стала б сім'єю   патронатного вихователя/виховательки. Патронатний вихователь/вихователька – це особа, яка повинна пройти спеціальний курс підготовки і разом з членами своєї родини, за місцем свого фактичного проживання,  надавати послуги з догляду, виховання та реабілітації дітей, які потрапили в складні життєві обставини. Термін перебування дітей у такій сімї визначається індивідуально, в залежності від потреб дитини та обставин, але не може перевищувати 3-х місяців. Одночасно до родини можуть бути влаштовані діти, які є між собою братами та сестрами або виховувалися в одній сімї.

Держава гарантує такій родині:

  - грошове забезпечення за надану послугу в розмірі 5-ти прожиткових мінімумів для працездатних осіб. При влаштуванні 2-х і більше дітей, дітей віком до 1 року грошове забезпечення збільшується на 10 % .на кожну дитину.

 - окрім того, на кожну влаштовану під патронат дитину, сім'я отримуватиме щомісячну соціальну допомогу обсягом 2.5 прожиткових мінімуми для дитини відповідного віку (3.5 прожиткові мінімуми для дитини з інвалідністю).

Всіх кого зацікавила дана пропозиція, хто любить дітей, просимо телефонувати 0674976990

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора