Важливо, коли людина з фаховими знаннями, умінням донести і спрямувати діяльність в необхідне русло, завжди відкрита для спілкування і стоїть на варті інтересів дитини, дорослої людини та фахівців.

Дата: 23.02.2021 15:46
Кількість переглядів: 733

Важливо, коли людина з фаховими знаннями, умінням донести і спрямувати діяльність в необхідне русло, завжди відкрита для спілкування і стоїть на варті інтересів дитини, дорослої людини та фахівців, які забезпечують надання соціальних послуг вразливим категоріям населення.

Для відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей, фахівця соціальної роботи Дмитрушківської сільської ради наставником в організації діяльності є Людмила Михайлівна Пона, начальник відділу  методичного забезпечення соціальної роботи та підвищення професійних компетенцій, тренер Черкаського обласного центру соціальних служб.

Людмила Михайлівна проводить змістовні, чіткі вебінари, після участі у яких все стає зрозумілим. Презентації, які вона готує для нас -це алгоритми наших дій, «шпаргалки» на щодня. Щиро вдячні Людмилі Михайлівні за професійний супровід нашої діяльності, за відкритість і готовність до співпраці у будь-який момент звернення. ЇЇ досвід і знання -відправна точка для усіх тих, хто займається організацією такої роботи в молодих громадах Черкаської області. Бажаємо Людмилі Михайлівні успіхів та творчих здобутків!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора